Εκλειψη Ηλίου 2009 στον ΚαρκίνοΤην Τετάρτη 22/7 στις 5.35 το πρωί υποδεχόμαστε την Ολική Εκλειψη Ηλίου στο 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου (29 μοίρες) και με ωροσκόπο στις 19 μοίρες του ίδιου ζωδίου (για την Ελλάδα).

Η ενέργεια της έκλειψης αυτής, όπως και κάθε Ηλιακής έκλειψης, είναι έντονη και διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα πριν και μετά.
Ήδη η πανσέληνος που προηγήθηκε με την μερική έκλειψη Σελήνης στις 7-7-2009 στον Αιγόκερω, προετοίμασε το έδαφος και θωράκισε ψυχολογικά για τα γεγονότα της τωρινής Έκλειψης Ήλιου, η οποία δεν αναμένεται να είναι τόσο δύσκολη όσο άλλες και ειδικά εκείνη της 1ης Αυγούστου 2008.

Η χαρακτηριστικότερη όψη είναι το τρίγωνο της συνόδου Ήλιου – Σελήνης με τον Ουρανό, το οποίο λειτουργεί προτρεπτικά προς κάθε κατεύθυνση απελευθέρωσης, όσων μας κρατούν δέσμιους.
Η αίσθηση του «μοιραίου» θα είναι έντονη, όπως και η ανάγκη για λύτρωση, για αυτό χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις και στον τρόπο που επιδιώκουμε οτιδήποτε.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε την τριπλή σύνοδο Δία – Ποσειδώνα – Χείρωνα στον Υδροχόο με την οποία ευαισθητοποιείται ο ψυχισμός, που με όλη την κατάπτωση που βιώνουμε παγκόσμια, αναζητά ακόμα περισσότερο έναν ιδανικό κόσμο.

Θέματα εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας μας απασχολούν, σχέσεις με οικογενειακό περιβάλλον, και αναζήτηση προστασίας και περιχαράκωσης.
Οι ληστρικές επιδρομές θα ενταθούν, προσοχή μην εκθέτετε οτιδήποτε πολύτιμο, ο κίνδυνος είναι αυξημένος μέσα σε αυτές τις εκλείψεις, που η Σελήνη και αυτό που εκφράζει, έχουν έναν σημαντικότατο ρόλο.

Είναι πιθανά τα θαλάσσια ατυχήματα ή πτώση αεροσκάφους στη θάλασσα χωρίς απώλειες.
Περιοχές που επηρεάζονται πιο πολύ και είναι κοντινές στην Ελλάδα είναι η Νότια Ιταλία, η Αδριατική και το Ιόνιο.
Ιδιαίτερα επηρεάζεται η θαλάσσια περιοχή της Βόρειας Ευρώπης, από την Αγγλία προς τα ανατολικά, έως τις ακτές της Ρωσσίας .

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, καθώς και Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί των πρώτων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτές τις μοίρες επηρεάζονται περισσότερο, αισθανόμενοι ένα βαρύ φορτίο, προσπαθώντας να απαλλαγούν.

Ακριβώς η ίδια Ολική έκλειψη Ηλίου έγινε στις 22/7/1990 στο ζώδιο του Καρκίνου και στις ίδιες μοίρες.
Γράφει Αστρο – Συμμορίτες

http://simmoria.blogspot.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: